Albirea dintilor cu Lasersmile

Toate momentele frumoase din viata cuiva devin de neuitat cand sunt incununate de zambete.

LaserSmile vă ajută să vă îmbunătățiti zambetul prin repararea daunelor cauzate asupra aspectului dintilor, de îmbătrânire, precum și de la alimente si băuturi.

Cu LaserSmile albirea dintilor este foarte sigură, și nici o altă metodă de albire nu produce un rezultat mai bun pentru oricine care doreste efect imediat. Pacienții ne spun că oamenii din jurul lor remarca imediat schimbarea , faptul ca ii intinereste si ca zambetul lor este „impecabil”.

Veți fi uimit de rezultat!

Veți obține dinți albi, în aproximativ o oră. E atât de simplu! Dintii galbeni, precum si petele de cafea, tigari, sau vin roșu sunt sterse aproape miraculos. In cele mai multe cazuri, dintii devin mai albi si in primele zile dupa procedura. Este cel mai simplu si rapid sistem de albire a dintilor la ora actuala.

Albirea dinților nu a fost niciodată mai ușoară!

In ce consta albirea dintilor cu LaserSmile?

Albirea dintiloreste un proces care indeparteaza coloratiile de la nivelul dintilor.

Procedura de albire a dintilor cu laser este simpla. Se începe cu o scurtă pregătire de izolare a gingiei.

Sistemul foloseste gelul de albit „White Laser 10” – gel de ultima generatie(proprietatile sale ducand la obtinerea celor mai bune rezultate clinice de pana acum) care este activat de catre laserul dioda. Formula sa face ca timpul necesar unei albiri complete cu sistemele obisnuite (60 min) sa fie redus la 25 min, astfel intr-o singura vizita obtinandu-se rezultate optime.

Dintii devin de obicei, cu cel puțin șase pana la zece nuanțe mai albi, uneori chiar mai mult.

Folosit de artistii de la Hollywood, „LASER Smile” este solutia cea mai sigura pentru un zambet fermecator.

Centrul Medical Clarisse © 2022

Realizat de Infora