IMPLANT DENTAR

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este un dispozitiv care permite inlocuirea unei radacini dentare pierdute. Acest implant, solid ancorat in os, este folosit drept suport pentru coroane, punti sau proteze dentare. Scopul tratamentului prin implant este de a reface masticatia, fonatia si estetica.

Materialul folosit pentru implant este titanul deoarece acesta este perfect compatibil cu organismul uman, necoroziv si extrem de usor.

Atentie, prin implant nu se intelege tot ansamblul descris in imagine!

Practic, pentru o restaurare pe implant este nevoie de urmatoarele elemente:

  1. Implantul propriu-zis: radacina artificiala care este plasata in os.
  2. Bontul protetic: un element protetic care este insurubat pe implant.
  3. Coroana dentara (partea restaurativa): ea este fixata pe suportul protetic intermediar.

Va invitam pe blogul nostru pentru a afla cat mai multe lucruri despre implantul dentar : etape de tratament, mentinerea implantului, periimplantita, implant cu incarcare imediata!

SUNTETI CANDIDAT PENTRU IMPLANTUL DENTAR?

Sunteti  un  candidat pentru implantul dentar, în cazul în care lipsa dintilor impiedica o buna functionare a aparatului dento-maxilar. Insa, pentru ca acest lucru sa fie posibil, este necesar :

1.sa aveti o stare bună de sănătate orală si generala;

2.maxilarul dumneavoastra sa fie suficient de puternic pentru inserarea implantului;

3.sa nu fumati, deoarece fumatul creste riscul de respingerea implantului și încetinește procesul de vindecare.

Este bine de stiut!

Este foarte importanta  inlocuirea imediata a dintilor lipsa pentru a evita viitoarele probleme dentare:  deplasarea dintilor din imediata apropierea spatiilor ramase libere ducand dezechilibre ocluzale, dureri articulare, tensiuni musculare; migrarea celorlalti dinti, inflamatii gingivale, pungi parodontale,mobilitatea dentara.

Va invitam pe blogul nostru pentru a afla cat mai multe lucruri despre implantul dentar!

TIPURI DE IMPLANT DENTAR SI GARANTII

Oferirea serviciilor dentare profesionale presupune utilizarea materialelor si produselor de cea mai inalta calitate din intreaga lume. Din acest motiv, noi, colaboram cu cele mai renumite branduri internationale de implant dentar! Pacientii nostri au ocazia sa aleaga intre cele doua tipuri de implante de care dispunem si pe care le recomandam : NOBEL BIOCARE- Suedia, ZIMMER -USA.

Nobel Biocare – implantele dentare garantate pe viata!

Implantul Nobel Biocare este un implant fabricat 100% din titan, materialul perfect compatibil cu organismul uman, motiv pentru care pacientii primesc GARANTIE PE VIATA.

Pentru partea protetica, alegerea cabinetului nostru este de a lucra prin sistemul CAD/CAM Procera cu laboratorul Nobel Biocare, capabil sa creeze un bont protetic original si personalizat pe situatia respectiva si coroana dentara cimentata sau insurubata pe implant.

Protocolul de colaborare cu laboratorul din Suedia este deosebit, fiind singurul laborator care ofera garantie 100%, pentru lucrarile efectuate de cabinetul nostru, pe o perioada de 10 ani.

Centrul Medical Clarisse © 2022

Realizat de Infora