Povestea Clarisse

Sa am sau nu incredere in echipa clinicii dentare Clarisse?

Increderea se obtine foarte greu, in timp…

Necesita REZULTATE ce au in spate multe ore de munca si multa stiinta.

Dar cel mai important factor este ECHIPA atat de dificil de cladit.

Impreuna am devenit echipa de succes in timp, am inceput cu modelarea caracterului fiecarui membru… am invatat sa daruim cu dragoste timpul nostru, sa ascultam si sa zambim chiar daca afara este urat sau acasa sunt probleme.

Pasiune, daruire, dragoste pentru meseria noastra si nu in ultimul rand OMENIE.

Pentru a avea rezultate avem INTENTIA de a face lucrurile perfect, de a pune inainte de orice binele, confortul si siguranta pacientilor nostri.

Cel mai important component pentru obtinerea rezultatelor este COMPETENTA. Toti membrii echipei noastre sunt instruiti permanent, formati in scolile mari ale Europei si ale lumii.

La toate acestea am adaugat CONSECVENTA. Cazurile noastre sunt urmarite in timp, ne intereseaza si ne implicam direct in a asigura evolutia naturala, fiziologica, armonioasa a lucrarilor dentare executate in cabinetele noastre.

Iata de ce, dragii nostri pacienti incercam sa va primim ca intr-o famile, in care problemele de sanatate,dentare vor fi rezolvate iar rezultatul mentinut in timp.

Dovada pentru incredrea pe care o oferim sunt pacientii deja parte din FAMILIA noastra, de foarte multi ani, si speram pentru toata viata.

Centrul Medical Clarisse © 2022

Realizat de Infora