Remodelara gingivala

Cele mai multe zâmbete sunt gingivale si cu linia gingiei inegala. Scopul nostru este de a crea linia gingiei, ca ea sa fie simetrica, sa aiba cu aspect sănătos, și sa îmbunătățeasca aspectul zâmbetului dumneavoastra.

Gingivectomia implica indepartarea gingiei crescuta in exces cu scopul de a mari coroana dintilor. Dintii dumneavoastra vor aparea mult mai lungi si linia gingie va fi simetrica. Gingivectomia este o solutie excelenta pentru a elimina tesutul gingival inutil, care acopera dintii contribuind la un zambet inestetic.

Laserul face diferenta intre un zambet dragut si unul incredibil! Bucurati-va de beneficiile pe care le ofera laserul in acest domeniu!

Laserul pentru tesutul moale face ca tratamentul de reconturare a gingie sa fie eficient, permanent si fara durere. Timpul de recuperare este redus astfel ca gingia se vindeca intr-un timp foarte scurt dupa interventie . Folosind acest instrument inovator, vă ajutam să atingeti rezultatele dorite intr-un mod mai rapid si mai confortabil.

Laserul are efect de hemostaza si de sterilizare, evitand astfel riscul de infectie. Procedurile sunt mult mai rapide, nu necesita anestezie sau daca este cazul, o cantitate foarte mica si pacientii care primesc acest tip de tratament, se pot intoarce la serviciu in aceeasi zi.

Programati-va pentru o consultatie la Centrul Medical Clarisse!

Centrul Medical Clarisse © 2022

Realizat de Infora