Evitați medicul dentist? Gândul că vă veti așeza pe scaunul stomatologic, vă provoacă frică și anxietate?

Ei bine, nu sunteți singurul pacient care gândește în acest fel.

Mai multe studii indică frica dentară și anxietatea ca fiind principalele motive de evitare a medicului dentist. Alte motive pot include : constrângerea de timp și disconfortul resimțit. Din păcate, neglijarea sănătății orale sau a tratamentelor dentare, poate crea probleme grave de sănătate, necesitând tratamente extinse în viitor.

Clinica noastră vă ofera îngrijire dentară eficientă, dar în același timp relaxantă, confortabilă și calmă.

Sedarea dentară folosește un anestezic care funcționează simultan ca medicament anti-anxietate, dar și ca sedativ, pentru a vă ajuta să vă relaxați în timpul oricărei proceduri.

Medicul nostru anestezist vă poate administra diferite niveluri de sedare dentară,de la ușoară, până la sedare profundă. Tipul de medicament sedativ administrat va fi ales în funcție de afecțiunile dumneavoastră medicale.

Dacă doriți să aflați mai multe despre diferitele tipuri de sedare dentară, vizitați clinica noastră, aici veți putea discuta, personal cu medicul nostru anestezist.

Când se utilizează sedarea? Indiferent dacă vă este teamă sau nu de intervențiile stomatologice, sedarea are o mare varietate de beneficii care pot asigura o experiență dentară relaxantă pentru orice pacient.

Cel mai bun mod de a afla dacă sedarea este potrivită pentru dumneavoastră este să aveți o discuție personală cu medicul anestezist.

Siguranță
Sedarea este extrem de sigură! În timpul procedurii, veți rămâne conștient și veți putea răspunde în continuare la indicii fizici și verbali. Reflexele naturale vor funcționa în mod normal, astfel încât să puteți comunica medicului anestezist, orice durere.

De asemenea, sedarea poate reduce riscul altor probleme medicale din timpul procedurii (probleme de inima, accident vascular cerebral. etc), datorită nivelului de stress redus.

Eficiență Mulți pacienți refuză tratamentele de lungă durată, deoarece nu își permit vizite multiple datorită programului încărcat. Folosind sedarea, medicul dentist, poate fi în măsură să finalizeze tratamentele necesare în una sau două vizite mai lungi. Datorită efectului de amnezie dat de medicamentele sedative, mulți pacienți simt că intervenția a fost foarte scurtă, chiar dacă le-a luat câteva ore!

Confort Dacă amorțiți stând pe scaunul stomatologic, perioade lungi de timp, sedarea vă poate relaxa gâtul sau mușchii spatelui, oferindu-vă o experiența mai confortabilă. Anxietatea și frica vor fi reduse, confortul fizic fiind însoțit de relaxare mentală și emoțională.

Efect de amnezie Majoritatea sedativelor pot crea un efect de amnezie temporară, pentru a ne asigura că vă veți aminti cât mai puține despre vizita dumneavoastră în cabinetul stomatologic. Depunem eforturi pentru a vă face experiența cât mai plăcută posibil.

Îngrijire dentară de înaltă calitate Deoarece sedarea vă va ține relaxat pentru o perioadă lungă de timp, medicul dentist poate lucra rapid și eficient.

Mai puțină durere Sedativul se poate administra pe toată durata intervenției, pentru a vă asigura un plus de confort.

Centrul Medical Clarisse © 2022

Realizat de Infora