Stomatologia de familie

- urmărirea pacienților pe termen lung -

Stomatologia de familie este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe îngrijirea dentară preventivă și curativă a întregii familii, de la copii la adulți și vârstnici. Este important ca fiecare membru al familiei să beneficieze de o îngrijire dentară adecvată, astfel încât să poată menține o sănătate orală optimă și să prevină apariția unor afecțiuni dentare și parodontale.

În cadrul clinicii Clarisse, ne străduim să oferim o îngrijire personalizată fiecărui pacient, de la copii la adulți și vârstnici. În special, suntem dedicați creșterii sănătății orale a copiilor și îi încurajăm pe părinți să-i aducă pe cei mici la o consultație dentară încă de la o vârstă fragedă, pentru a preveni apariția cariilor și pentru a le dezvolta obiceiuri de igienă dentară bune.

Serviciile noastre de stomatologie de familie includ curățarea dentară profesională, examinări dentare de rutină, radiografii dentare, sigilarea dentară, tratamentul cariilor și extracții dentare, precum și tratamente pentru problemele gingivale și parodontale. De asemenea, oferim și servicii estetice, cum ar fi albirea dentară și coroane dentare pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului pacienților.

La Clarisse, ne străduim să creăm o atmosferă prietenoasă și relaxantă, astfel încât pacienții să se simtă confortabil în timpul vizitei la cabinetul nostru. Echipa noastră de medici dentiști și asistenți medicali dentari experimentați oferă îngrijirea de care pacienții noștri au nevoie pentru a-și păstra zâmbetul frumos și sănătos pe tot parcursul vieții.