Chirurgie Dentară

Chirurgia dentară este o ramură importantă a stomatologiei care se concentrează pe intervenții chirurgicale în interiorul cavității bucale. La clinica noastră Clarisse, oferim o gamă largă de servicii de chirurgie dentară pentru a ajuta pacienții noștri să-și mențină sănătatea orală și să aibă un zâmbet frumos.

Printre cele mai comune intervenții chirurgicale dentare se numără extracția dentară. Aceasta este o procedură în care un dinte afectat sau deteriorat este îndepărtat din cavitatea bucală. De asemenea, putem efectua extracții ale dinților inclusiv sau ale dinților de minte.

În plus, la clinica noastră Clarisse oferim și alte tipuri de intervenții chirurgicale, cum ar fi implanturile dentare, care reprezintă o opțiune populară pentru pacienții care au pierdut dinți sau dinții lor sunt în stare avansată de deteriorare. Aceasta este o procedură complexă care implică inserarea unui șurub dentar în osul maxilar sau mandibular și ulterior fixarea unei coroane dentare deasupra.

De asemenea, oferim și alte tipuri de intervenții chirurgicale precum tratamentul de canal, reconstrucția osoasă și tratarea infecțiilor dentare.

În general, chirurgia dentară este importantă pentru a trata și preveni problemele dentare și osoase mai severe. La clinica noastră Clarisse, suntem dedicați să oferim servicii de chirurgie dentară de înaltă calitate, cu ajutorul celor mai moderne echipamente și tehnologii disponibile astăzi, pentru a ajuta pacienții noștri să aibă un zâmbet sănătos și frumos.