Gingivectomie

Cele mai multe zâmbete sunt gingivale și cu linia gingiei inegală. Scopul nostru este de a crea o linie a gingiei simetrică, cu aspect sănătos care să îmbunătățeasca zâmbetul dumneavoastră.

Gingivectomia implică îndepărtarea gingiei crescute în exces cu scopul de a mări coroana dinților. Dinții dumneavoastră vor apărea mult mai lungi și linia gingiei va fi simetrică. Gingivectomia este o soluție excelentă pentru a elimina țesutul gingival inutil, care acoperă dinții contribuind la un zâmbet inestetic.

Laserul face diferența intre un zâmbet drăguț și unul incredibil! Bucurați-vă de beneficiile pe care le oferă laserul în acest domeniu!

Laserul pentru țesutul moale face ca tratamentul de reconturare a gingiei să fie eficient, permanent și fără durere. Timpul de recuperare este foarte redus astfel că gingia se vindecă în maxim 48h după intervenție. Folosind acest instrument inovator, vă ajutăm să atingeți rezultatele dorite într-un mod mai rapid și mai confortabil.

Laserul are efect de hemostază și de sterilizare, evitând astfel riscul de infecție. Procedurile sunt mult mai rapide, fără anestezie sau dacă este cazul, o cantitate foarte mică și pacienții care primesc acest tip de tratament, se pot întoarce la serviciu în aceeași zi.