Laser Dentar

Facem tot posibilul că fiecare pacient să fie tratat corespunzător, din punct de vedere estetic și funcțional, utilizând cele mai noi metode.”

Acest motto are în spate tratamentele de succes a mii de pacienți, până în prezent.

Clinica noastră are plăcerea de a include cel mai revoluționar și inovator sistem, unul dintre cele mai importante progrese cu adevărat recente în stomatologia modernă. Suntem una dintre puținele clinici, din țară, care dispune de laserul dentar Waterlase.

Laserul dentar ne permite să efectuăm o gamă largă de proceduri cu o precizie incredibilă și viteză, în timp ce pacientul stă, pur și simplu, în scaunul stomatologic și se relaxează. Ne permite să vă facem vizita, în clinica noastră, mult mai confortabilă, fară să utilizăm anestezie sau freze, iar vindecarea, după orice tip de tratament, va fi mult mai rapidă.

FĂRĂ ANESTEZIE, FARĂ FREZA, FARĂ DURERE

Cine poate beneficia de tratamentul cu laser?

Laserul dentar este disponibil și extrem de benefic pentru toți pacienții, indiferent de vârstă, inclusiv pentru copii deoarece reduce nevoia de anestezie și timpul necesar tratamentului. În același timp, putem controla mai bine infecțiile hemoragice și postchirurgicale, în cazul pacienților predispuși.

TOȚI PACIENȚII, INDIFERENT DE VÂRSTĂ, INCLUSIV COPIII

Tratamentul cu laser este efectuat de către un medic dentist cu experiență, instruit atât în țară cât și international.

Este laserul sigur și eficient?

Laserele au fost folosite de zeci de ani pentru a oferi proceduri precise, minim invazive și cele mai bune rezultate cu cel mai scurt timp de recuperare.

VINDECARE RAPIDĂ

Laserul dentar minimizează contactul cu țesutul sănătos și conservă structura dintelui mai mult decât alte proceduri dentare, ceea ce face ca manopera să fie mult mai eficientă.

Folosind acest laser:

Evităm folosirea frezelor pentru a trata cariile dentare, și implicit, este eliminat disconfortul provocat de freză prin: vibrație, căldură și zgomot.

Perioada de videcare, după fiecare intervenție, este mult mai rapidă.

De asemenea, tratam infectiile dentare si bolile parodontale, corectam zambetul gingival, eliminam hiperplaziile gingivale.

Folosim laserul pentru tratamentele endodonPerioada de videcare, după fiecare intervenție, este mult mai rapidă. tice, este cel mai sigur mod de sterilizare a canalelor radiculare.

Laserul dentar reduce inclusiv disconfortul resimțit de aftele bucale.