Waterlase IPlus Biolase

Waterlase Iplus este cea mai avansată tehnologie stomatologică laser disponibilă astăzi în lume care folosește energia laserului și a apei!

Spre deosebire de celelalte lasere folosite în terapia parodontală, WaterLase BIOLASE YSGG 2.780nm este indicat atât pentru țesuturi moi, cât și pentru țesuturi dure dentare. Cele mai multe lasere taie țesuturile folosind căldura, însă WaterLase BIOLASE combină energia laser YSGG și un spray de apă patentat ce taie țesuturile moi și dure fără supraîncălzirea acestora. Acest lucru asigură o vindecare mai rapidă, cu edem și durere semnificativ reduse.

Waterlase Iplus este cea mai avansată tehnologie stomatologică laser disponibilă astăzi în lume care folosește energia laserului și a apei! Este dezvoltat de BIOLASE, lider mondial în lasere dentare. Laserele Biolase au tratat milioane de pacienți.

Spre deosebire de celelalte lasere, WaterLase IPlus YSGG 2.780nm este indicat atât pentru țesuturi moi, cât și pentru țesuturi dure dentare. Cele mai multe lasere taie țesuturile folosind căldură, însă WaterLase IPlus combină energia laser YSGG și un spray de apă patentat ce taie țesuturile moi și dure fără supraîncălzirea acestora. Acest lucru asigura o vindecare mai rapidă, cu edem și durere semnificativ reduse.

Energia laser taie țesutul moale sigilând vasele de sânge pe măsură ce îl străbate, asigurând astfel o hemostază excelentă și o foarte bună vizibilitate în câmpul operator. Întrucât țesuturile moi și dure conțin o mare cantitate de apă, energia laser este imediat absorbită în procesul de tăiere însă sprayul de apă nu permite creșterea temperaturii în țesuturi.

Beneficiile tratamentului cu Waterlase IPlus:

- Vindecare rapidă, fară sângerare, fară edem

- Tratamente fără durere

- Nu există risc de infecții sau complicații

- Indicat pentru orice vârstă

- În majoritatea cazurilor, nu este necesară anestezia

WaterLase iPlus BIOLASE are multiple utilizări în stomatologie:

- Crearea unui profil de emergență estetic

- Recoltarea de grefe osoase autogene

- Osteoplastii

- Osteotomii

- Descoperirea implantelor

- Alungire coronară

- Realizarea lambourilor

- Tratarea furcațiilor

- Frenectomii

- Deepitelizarea țesuturilor

- Amputații radiculare

- Vestibuloplastii