Implantologie

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este un dispozitiv care permite înlocuirea unei rădăcini dentare pierdute. Acest implant, solid ancorat în os, este folosit drept suport pentru coroane, punți sau proteze dentare. Scopul tratamentului prin implant este de a reface masticația, fonația și estetica.

Materialul folosit pentru implant este titanul deoarece acesta este perfect compatibil cu organismul uman, necoroziv și extrem de ușor.

Atenție, prin implant nu se înțelege tot ansamblul descris în imagine!

Practic, pentru o restaurare pe implant este nevoie de următoarele elemente:

1. Implantul propriu-zis: rădăcină artificială care este plasată în os.

2. Bontul protetic: un element protetic care este înșurubat pe implant.

3. Coroana dentară (partea restaurativa): ea este fixată pe suportul protetic intermediar.

SUNTEȚI CANDIDAT PENTRU IMPLANTUL DENTAR?

Sunteți un candidat pentru implantul dentar, în cazul în care lipsa dinților împiedică o bună funcționare a aparatului dento-maxilar. Însă, pentru că acest lucru să fie posibil, este necesar :

1. Să aveți o stare bună de sănătate orală și generală;

2. Maxilarul dumneavoastră să fie suficient de puternic pentru inserarea implantului;

3. Să nu fumați, deoarece fumatul crește riscul de respingerea implantului și încetinește procesul de vindecare.

TIPURI DE IMPLANT DENTAR ȘI GARANȚI

Oferirea serviciilor dentare profesionale presupune utilizarea materialelor și produselor de cea mai înaltă calitate din întreaga lume. Din acest motiv, noi, colaborăm cu cele mai renumite branduri internaționale de implant dentar! Pacienții noștri au ocazia să aleagă între cele două tipuri de implante de care dispunem și pe care le recomandăm : NOBEL BIOCARE- Suedia, ZIMMER -USA.

Nobel Biocare – implantele dentare garantate pe viață!

Implantul Nobel Biocare este un implant fabricat 100% din titan, materialul perfect compatibil cu organismul uman, motiv pentru care pacienții primesc GARANȚIE PE VIAȚĂ.

Pentru partea protetică, alegerea cabinetului nostru este de a lucra prin sistemul CAD/CAM Procera cu laboratorul Nobel Biocare, capabil să creeze un bont protetic original și personalizat pe situația respectivă și coroana dentară cimentată sau înșurubată pe implant.

Protocolul de colaborare cu laboratorul din Suedia este deosebit, fiind singurul laborator care oferă garanție 100%, pentru lucrările efectuate de cabinetul nostru, pe o perioadă de 10 ani.