Albirea profesională

Albirea profesională a dinților este o procedură stomatologică eficientă și sigură pentru îndepărtarea petelor și colorațiilor din profunzimea structurii dentare.petelor și decolorării dinților. În cadrul clinicii "Clarisse", această procedură se realizează prin intermediul unor produse de albire de înaltă calitate, care asigură rezultate excelente și durabile.

În general, procedura de albire profesională a dinților constă în aplicarea unui gel special de albire pe suprafața dinților și activarea acestuia cu ajutorul laserului dentar Biolase, manopera ce accelereaza procesul de albire. Albirea cu laser nu afecteaza structura smaltului si nu prezinta efecte secundare.

Este important să menționez că rezultatele procedurii de albire profesională pot varia în funcție de tipul și gradul de decolorare a dinților fiecărui pacient în parte, precum și de regimul de igienă orală urmat după procedură. De asemenea, pacienții ar trebui să ia în considerare faptul că albirea profesională nu este o soluție permanentă și că poate fi necesară o reîmprospătare periodică a dinților pentru a menține rezultatele obținute.

În concluzie, albirea profesională a dinților este o procedură sigură și eficientă pentru obținerea unui zâmbet alb și strălucitor. Cu ajutorul clinicii "Clarisse" și a specialiștilor în stomatologie experimentați, pacienții pot obține un zâmbet frumos și sănătos într-un mod sigur și confortabil.