Coroane dentare

Coroanele dentare reprezintă o soluție eficientă și durabilă pentru restaurarea dinților deteriorați sau slăbiți, care nu mai pot fi refăcuți prin alte metode, precum plombele dentare sau tratamentele de canal. Acestea sunt investigații care vizează în principal evaluarea mușcăturii și a articulației temporo-mandibulare, precum și o evaluare din punct de vedere al esteticii faciale și dentare.

Procedura de aplicare a coroanelor dentare începe cu pregătirea dintelui afectat, prin curățarea și îndepărtarea țesutului cariat sau deteriorat. Apoi, specialistul în stomatologie va lua o amprentă a dintelui și o va trimite la laboratorul de tehnică dentară, unde va fi realizată coroana dentară personalizată pentru pacient. În timpul acestei perioade, pacientul poate purta o coroană temporară pentru a proteja dintelui pregătit până la aplicarea coroanei finale.

După ce coroana dentară personalizată este finalizată, aceasta va fi fixată în mod permanent pe dinte, utilizând o substanță adezivă specială. În acest fel, pacientul va beneficia de un dinte nou, cu o funcționalitate și aspect similar cu cel al dinților naturali, care îi va permite să mestece, să vorbească și să zâmbească cu încredere.

La clinica Clarisse, specialiștii în stomatologie utilizează materiale de calitate superioară și tehnici moderne pentru a oferi pacienților coroane dentare excelente din punct de vedere estetic și funcțional. Aceștia colaborează cu laboratoarele de tehnică dentară de încredere, pentru a asigura realizarea coroanelor dentare personalizate în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, experiența și competența echipei de la Clarisse asigură pacienților o abordare personalizată și atentă la nevoile și dorințele lor, pentru a le oferi cele mai bune soluții în tratamentul și îngrijirea dinților.