Incrustații fizionomice

Incrustațiile fizionomice reprezintă o soluție estetică și funcțională pentru restaurarea dinților cu carii sau fracturi, care nu mai pot fi refăcuți prin metode obișnuite, cum ar fi plombele dentare. Acestea sunt realizate dintr-un material ceramic de calitate superioară, care se potrivește perfect cu culoarea și forma dinților naturali ai pacienților.

Procedura de aplicare a incrustațiilor fizionomice începe cu pregătirea dintelui afectat, prin curățarea și îndepărtarea țesutului cariat sau deteriorat. Apoi, specialistul în stomatologie va lua o amprentă a dintelui și o va trimite la laboratorul de tehnică dentară, unde va fi realizată încrustația fizionomică personalizată pentru pacient. În timpul acestei perioade, pacientul poate purta o încrustație temporară pentru a proteja dintelui pregătit până la aplicarea încrustației finale.

După ce incrustația fizionomică personalizată este finalizată, aceasta va fi fixată în mod permanent pe dinte, utilizând o substanță adezivă specială. În acest fel, pacientul va beneficia de un dinte nou, cu o funcționalitate și aspect similar cu cel al dinților naturali, care îi va permite să mestece, să vorbească și să zâmbească cu încredere.

La clinica Clarisse, specialiștii în stomatologie utilizează materiale de calitate superioară și tehnici moderne pentru a oferi pacienților incrustații fizionomice excelente din punct de vedere estetic și funcțional. Aceștia colaborează cu laboratoarele de tehnică dentară de încredere, pentru a asigura realizarea incrustațiilor fizionomice personalizate în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, experiența și competența echipei de la Clarisse asigură pacienților o abordare personalizată și atentă la nevoile și dorințele lor, pentru a le oferi cele mai bune soluții în tratamentul și îngrijirea dinților.