Stomatologie interceptivă

- pedodonție și ortodonție -

Stomatologia interceptivă este o abordare preventivă în stomatologie care este importantă pentru copiii mici, deoarece poate preveni apariția problemelor dentare sau osoase în stadii ulterioare ale vieții. Pedodonția și ortodonția sunt două ramuri importante ale stomatologiei interceptive care se concentrează pe sănătatea orală a copiilor și adolescenților.

La clinica noastră Clarisse, suntem specializați în pedodonție și ortodonție și oferim o gamă largă de servicii de stomatologie interceptivă pentru copii și adolescenți. În ceea ce privește pedodonția, oferim consultații de rutină, examinări și tratamente preventive pentru a preveni apariția cariilor dentare, a gingivitei și a altor probleme dentare la copiii mici. De asemenea, oferim servicii de igienizare dentară și fluorizare, pentru a întări smalțul dentar și a preveni dezvoltarea cariilor.

În ceea ce privește ortodonția, oferim tratamente și terapii timpurii pentru a corecta problemele ortodontice în stadii incipiente. Tratamentele timpurii pot ajuta la prevenirea problemelor majore ale dinților și pot evita necesitatea tratamentelor ortodontice complexe și costisitoare mai târziu în viață. De exemplu, putem utiliza dispozitive dentare dentare timpurii pentru a corecta probleme de ocluzie sau de poziționare a dinților, precum și pentru a îmbunătăți estetica zâmbetului.

În general, stomatologia interceptivă, inclusiv pedodonția și ortodonția, este importantă pentru a preveni apariția problemelor dentare și osoase și pentru a menține o sănătate orală optimă pe termen lung la copii și adolescenți. La clinica noastră Clarisse, suntem dedicați să oferim servicii de stomatologie interceptivă de cea mai înaltă calitate pentru a ajuta copiii și adolescenții să aibă un zâmbet sănătos și frumos pentru o lungă perioadă de timp.