Despre noi

Pentru noi, stomatologia este rezultatul unui studiu aprofundat și actualizat, combinat cu tehnologie de ultimă generație și cel mai important, cu o dedicare și pasiune deosebite pentru profesia de medic.

Povestea noastră

Amplasată în inima unui oraș plin de viață, Clinica Medicală Clarisse, este o instituție apreciată care deservește comunitatea de peste două decenii. Fondată de dr. Nicoleta Morariu, un vizionar în domeniul medical, clinica s-a dezvoltat ca un exemplu de asistență medicală excepțională, câștigând încrederea și respectul pacienților săi.

Dr. Nicoleta Morariu a crezut întotdeauna că soluția construirii unei clinici de succes constă în adunarea unei echipe de profesioniști dedicați care îi împărtășeau pasiunea pentru medicină. Așadar, a ales cu meticulozitate un grup de medici și asistente care nu numai că erau calificați, ci aveau și un angajament profund față de bunăstarea pacienților lor.

De-a lungul anilor, Clinica Medicală Clarisse a devenit un centru pentru cei care caută atât expertiză medicală cât și căldură umană. Pacienții au fost întâmpinați cu zâmbete, compasiune și o dorință reală de a ajuta. Medicii și asistentele de la clinică au ascultat cu atenție, făcându-și timp pentru a înțelege preocupările și temerile unice ale fiecărui pacient.

În interiorul clinicii, echipa de profesioniști a prosperat. Conduși de o pasiune colectivă pentru munca lor, ei și-au extins continuu cunoștințele, participând la conferințe, participând la studii de cercetare și rămânând la curent cu cele mai recente progrese medicale. Clinica a devenit un centru de învățare, unde a fost împărtășită expertiza și a fost încurajată dezvoltarea profesională.

Succesul clinicii nu a fost atribuit exclusiv dedicării sale pentru excelența medicală. A fost reprezentarea umanității care a marcat Clinica Medicală Clarisse. Medicii și asistentele au tratat pacienții nu ca si cazuri de rezolvat, ci ca indivizi cu propriile povești, vise și temeri. Au oferit confort, înțelegere și sprijin neclintit, creând un mediu de vindecare.

Astfel, Clinica Medicală Clarisse a rezistat, ca o dovadă a impactului profund pe care îngrijirea plină de compasiune, dăruirea neclintită și un sentiment profund de umanitate l-ar putea avea asupra vieții atât a pacienților cât și a furnizorilor de servicii medicale deopotrivă.

Consultație
parodontală

Consultație
estetică

Ortodonție
studiată 3D

Clinica

Bun venit la Clinica Clarisse, unde ne dedicăm îmbunătățirii sănătății și zâmbetului dumneavoastră. Suntem specializați într-o varietate de domenii pentru a vă oferi o gamă completă de servicii stomatologice de înaltă calitate precum:

1. Stomatologia funcțională: Avem o echipă de experți în stomatologie funcțională specializați în diverse subramuri: Ocluzologia, se concentrează pe studiul și tratamentul occlusiei (mușcătura) și al tulburărilor asociate. Tratăm și gestionăm afecțiuni precum bruxismul (scrâșnitul dinților), patologia articulației temporo-mandibulare și efectuăm reabilitare orală pentru a restabili funcția și estetica dentară. De asemenea, oferim servicii de chirurgie orală și ortodonție pentru a corecta problemele dentare și ocluzale.

2. Stomatologia de familie: Ne-am specializat în îngrijirea dentară a întregii familii. Echipa noastră de stomatologi vă oferă servicii preventive, consultații generale, igienizare și tratare a problemelor dentare comune. Înțelegem importanța relației de lungă durată cu pacienții noștri și ne asigurăm că oferim îngrijire personalizată și prietenoasă pentru toată familia dumneavoastră.

3. Stomatologia interceptivă: Ne preocupăm de sănătatea dentară a copiilor și promovăm abordarea preventivă. Stomatologia interceptivă se concentrează pe intervenția timpurie pentru a corecta problemele dentare și ocluzale în stadii incipiente, evitând complicații ulterioare. Vă oferim servicii de evaluare, tratament și îndrumare pentru a asigura un zâmbet sănătos și frumos pentru copiii dumneavoastră.

În clinica noastră veți găsi o atmosferă plăcuta, relaxantă și destinsă, agrementată și de muzică. Pentru o estetică desăvârșită colaborăm cu laboratoare de tehnică dentară din România, Italia și Germania, ceea ce ne oferă prilejul de a ne satisface pe deplin pacienții.

La Clinica Clarisse, ne angajăm să oferim tratamente de înaltă calitate, personalizate și adaptate nevoilor fiecărui pacient. Indiferent de specializarea noastră, ne concentrăm pe confortul, siguranța și satisfacția dumneavoastră. Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de serviciile noastre stomatologice de încredere și expertiză.

Laborator

Centrul Medical Clarisse găzduiește un laborator avansat de tehnică dentară, unde tehnicienii noștri calificați lucrează îndeaproape cu echipa noastră stomatologică pentru a crea restaurări personalizate de înaltă calitate. Laboratorul nostru, echipat cu tehnologie de ultimă generație, produce proteze dentare precise și estetice, inclusiv coroane, punți și proteze dentare. Colaborarea strânsă dintre tehnicieni și medicii noștri asigură o calitate superioară și un flux de lucru eficient. Având propriul nostru laborator, ne asigurăm controlul strict al calității și oferim tratament convenabil și prompt pacienților noștri.

În plus, suntem mândri să practicăm conceptul de Stomatologie Interdisciplinară Slavicek în laboratorul nostru. Adoptând o abordare holistică, integrăm diferite discipline stomatologice pentru a obține rezultate optime de sănătate și estetică orală. Echipa noastră de specialiști lucrează împreună pentru a vă oferi o îngrijire dentară personalizată, proiectând planuri de tratament care răspund nevoilor și obiectivelor unice ale fiecărui pacient.

Cu tehnologia avansată și abordarea noastră interdisciplinară, creăm restaurări dentare personalizate, realizate cu precizie și adaptate armonios la dentiția dumneavoastră naturală. De la implanturi dentare la coroane, fațete și aparate ortodontice, ne concentrăm atât pe funcționalitate, cât și pe excelența estetică.

Prin conceptul de Stomatologie Interdisciplinară Slavicek, ne angajăm să vă oferim o experiență de tratament cuprinzătoare, luând în considerare toate aspectele sănătății dumneavoastră orale. Dorim să vă ajutăm să obțineți un zâmbet frumos, care nu numai că arată bine, dar promovează și sănătatea pe termen lung.

Echipa de profesioniști

Clinica are o echipă dedicată formată din medici calificați, asistente medicale cu experiență, tehnicieni competenți și personal administrativ dedicat. Împreună, oferă îngrijire excepțională și servicii personalizate fiecărui pacient.

Medicii aduc cunoștințe și expertiză extinse pentru a oferi un tratament personalizat, rămânând la curent cu cele mai recente progrese în stomatologie. Asistentele oferă suport vital în timpul procedurilor, asigurând confortul și ușurința pacientului. Tehnicienii lucrează cu sârguință pentru a crea restaurări dentare precise, în timp ce personalul administrativ asigură operațiunile clinicii.

Această echipă se străduiește să ofere cel mai înalt standard de îngrijire dentară, creând un mediu primitor pentru pacienți.

Dr. Nicoleta Morariu

Medic specialist in parodontologie si implantologie,protetica dentara, ocluzologie, ortodontie functionala

Dr. Ariana Vasilita

Medic rezident Ortodontie și Ortopedie Dento-Faciala

Dr. Lavinia Radu

Parodontologie

Dr. Mirela Istrati

Estetica dentara

Dr. Rares Mihalache

Medic specialist endodontie

Mirela Marin

Asist profilaxie si studenta la facultatea de medicina dentara

Mariana Simion

Asist. profilaxie

Maria Oancea

Manager

Ești la un click distanță de un zâmbet sănătos și excelent!

Ce spun pacienții noștrii

B. Quetin
Read More
Thanks to Nicoleta and her team to have achieved such a great job and make me look like a grown up teenager. I enjoy smiling again and I can only recomanded anyone to have their problems taking care of. My „holywood smile”is attracting many people. A great smile is what it takes to be successful in life.
G. S.
Read More
I have been coming to Clarisse dental clinic in Bucharest since I first lived in Romania from 2009. Having lived all over the world, Australia, Thailand, India, Dubai, Qatar, UK, France, Canada and USA I can say with confidence that the dental work performed at Clarisse is the best I have experienced.
P. Rafael
Read More
Neasteptat si paradoxal pentru un cabinet dentar, dar pe langa profesionalismul dovedit cu care ne sunt rezolvate problemele, mai gasesti si suportul ambiantei familiare ale personalului de aici, care are puterea de a te scoate si dintr-o zi ‘’grea’’ a vietii cotidiene.
Un alt amanunt este faptul ca rar am fost considerat in mediul medical o persoana si nu doar un CAZ… Asta spune mult!
Previous
Next
Newsletter

CLARISSE DENTAL CLINIC

Informații de contact