Centrul Medical Clarisse găzduiește un laborator avansat de tehnică dentară, unde tehnicienii noștri calificați lucrează îndeaproape cu echipa noastră stomatologică pentru a crea restaurări personalizate de înaltă calitate.

Laboratorul nostru, echipat cu tehnologie de ultimă generație, produce proteze dentare precise și estetice, inclusiv coroane, punți și proteze dentare. Colaborarea strânsă dintre tehnicieni și medicii noștri asigură o calitate superioară și un flux de lucru eficient. Având propriul nostru laborator, ne asigurăm controlul strict al calității și oferim tratament convenabil și prompt pacienților noștri.

În plus, suntem mândri să practicăm conceptul de Stomatologie Interdisciplinară Slavicek în laboratorul nostru. Adoptând o abordare holistică, integrăm diferite discipline stomatologice pentru a obține rezultate optime de sănătate și estetică orală. Echipa noastră de specialiști lucrează împreună pentru a vă oferi o îngrijire dentară personalizată, proiectând planuri de tratament care răspund nevoilor și obiectivelor unice ale fiecărui pacient.

Servicii integrate

Ai parte de un tratament dentar integrat, toate investigațiile, tratamentele și procedurile se efectuează în același loc, ceea ce facilitează un flux de lucru raid și eficient.

Tehnologie avansată

Laboratorul nostru este dotat cu echipamente moderne și tehnologie de ultimă oră, ceea ce permite diagnosticarea și realizarea unor tratamente de înaltă calitate.

dinte

Tratamente personalizate

Existența laboratului în cadrul clinicii permite crearea de dispozitive ortodontice sau protetice personalizate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

medic stomatolog cu masca pe fata

Cu tehnologia avansată și abordarea noastră interdisciplinară, creăm restaurări dentare personalizate, realizate cu precizie și adaptate armonios la dentiția dumneavoastră naturală. De la implanturi dentare la coroane, fațete și aparate ortodontice, ne concentrăm atât pe funcționalitate, cât și pe excelența estetică.

Prin conceptul de Stomatologie Interdisciplinară Slavicek, ne angajăm să vă oferim o experiență de tratament cuprinzătoare, luând în considerare toate aspectele sănătății dumneavoastră orale. Dorim să vă ajutăm să obțineți un zâmbet frumos, care nu numai că arată bine, dar promovează și sănătatea pe termen lung.