Tratamentul bolii parodontale

„Tratamentul parodontal pentru secolul 21”

Gingia sanatoasa este fundamentala pentru un zambet plin de viață! Gingia sprijina dintii, protejându-i de boala,  și perfecționationeaza zambetul.

Laserul, rezolvă cu ușurință multe probleme legate de gingie.

Tratamentul parodontal cu ajutorul  laserului a devenit  indispensabil in stomatologie. În comparație cu metodele alternative de tratament, laserul sterilizează tesutul gingival, dezinfecteaza pungile parodontale, reduce nivelul de sângerare si implicit, perioada de vindecare.

Nimic nu este mai important pentru sănătatea dumneavoastră orală decât păstrarea sanatatii parodontale! O gura sanatoasa este esentiala pentru un organism sanatos!

Boala parodontala este o afectiune inflamatorie a gingiei care afecteaza santul gingival: spațiul dintre gingie si radacina dintelui. Acest spațiu tinde să acumuleze bacterii și poate provoca multe probleme orale și generale de sănătate. Dacă nu este tratată, boala parodontala  poate duce la pierderea precoce a dintilor si oaselor, totodata, poate duce la afectiuni generale cum ar fi: obezitate, diabet, boli de inima, accident vascular cerebral, chiar și complicații ale sarcinii.

„Sensibilizarea oamenilor cu privire la problemele de inima si probleme de mestecat este foarte importanta. In aceasta privinta, facem tot posibilul sa oferim tratamente de cea mai buna calitate pentru a ajuta pacientii nosti. „

Un zâmbet frumos și o viață plăcută începe cu sănătatea  orala!

Scopul nostru, in terapia parodontala,este de a controla bacteriile care cauzează infecția. Indepartarea placii bacteriene si a tartrului din santul gingival este esentiala  pentru tratarea cu succes a bolii parodontale și protejarea sănătății dumneavoastră.

Atunci cand este diagnosticata si tratata in faza incipienta, boala parodontala, poate fi combatuta  cu mai mult succes.

Aflați mai multe despre simptomele  bolii parodontale si tratamentul acesteia cu ajutorul laserului, iar atunci când ati observat simptomele, solicitați sfatul medicului nostru dentist specialist in parodontologie.

Centrul Medical Clarisse © 2022

Realizat de Infora