Ortodontia are ca domeniu de activitate “aparatul dento facial”.

Deci inseamna mai mult decat aliniere dentara. De fapt, un zambet frumos inseamna mai mult decat dinti aliniati. Inseamna si maxilare corect formate si pozitionate unul fata de altul.

Copiii sunt cei ce pot beneficia de tratamente ortodontice care le pot directiona cresterea maxilarelor pentru prevenirea sau corectarea unor probleme maxilo-faciale.

Cereti un consult ortodontic daca copilul doarme sau sta frecvent cu gura deschisa (chiar si dupa adenectomie – operatie de inlaturare a polipilor), suge degetul, daca are eruptie intarziata sau chiar ii lipsesc dintii, daca erup in pozitii incorecte, daca observati asimetrii faciale. In general, pacientii de orice varsta, se adreseaza cel mai des din motive fizionomice, datorita inghesuielilor dentare. Cu tratamente ortodontice specifice, dintii pot fi aliniati la orice varsta.

Pacientii cu probleme parodontale, care implica de multe ori si migrari dentare si trauma ocluzala (musculatura incorecta, traumatica pentru dinti, casino online parodontie si articulatie), au nevoie de tratament ortodontic complementar celui parodontal pentru alinierea dentara si echilibrarea ocluzala (o musculatura corecta).

Pacientii edentati (cu dinti lipsa) care solicita tratament protetic, pot avea nevoie de tratament ortodontic preprotetic pentru cautarea pozitiei dintilor vecini spatiului edentat in vederea realizarii corecte a puntilor dentare. Cazurile cele mai complexe in ortodontia adultului se realizeaza in colaborare cu chirurgia ortogenata – cand simpla aliniere a dintilor nu poate compensa dizarmonia maxilara (maxilar si / sau mandibula de dimensiuni prea mici, prea mari sau mult decalate unul fata de celalalt).

Mai mult de 101.000 de pacienti din intreaga lume au fost tratati cu aparate ortodontice Incognito. Este foarte dificil sa luati o decizie in ceea ce priveste alegerea aparatului ortodontic. Există mai multe opțiuni care se pot lua în considerare.

Alegere unica!

Pacientii pot zambi cu incredere chiar si in timpul tratamentului ortodontic!

Plasat pe partea din spate a dintilor,aparatul Incognito este complet invizibil. Aparatul ortodontic Incognito poate fi ceea ce cautati:

  • Sunteti ingrijorati de faptul ca bracketurile sunt vizibile
  • Doriti sa mentineti o imagine profesionala in timpul tratamentului
  • Doriti sa aveti cel mai bun rezultat posibil pentru zambetul dumneavoastra

Veti putea sa vorbiti la fel? Este un aparat confortabil? Este dificil de intretinut?

Vorbit: Va exista o perioada de acomodare din momentul in care va fi aplicat, pentru ca este in apropierea limbii. Oricum, majoritatea pacientilor in doua saptamani uita ca au aparat ortodontic.

Confort: Bracketurile sunt personalizate si se potrivesc perfect pe dintii dumneavoastra. Oamenii care poarta acest aparat, il simt extrem de confortabil.

Igiena: Igiena este foarte importanta, indiferent de tipul de aparat ortodontic. Medicul ortodont va va explica o tehnica de periaj corespunzatoare, trebuie să folositi ata dentara cu regularitate si nu uitati sa folositi apa de gura.

Incognito este destinat pentru cei care nu doresc sau nu isi pot permite, din motive estetice sa poarte un aparat ortodontic clasic.

Incognito este produs special pentru nevoile estetice ale pacientului și este aplicat pe fața interioară a dinților.

Pentru a afla dacă acest sistem este potrivit pentru dumeavoastra este necesara o consultatie la medicul ortodont.

 

INCOGNITO VS APARAT ORTODONTIC CLASIC

Aparat Incognito Aparat normal
Complet invizibil din exterior
x
Potrivit pentru orice pacient
x
x
Intotdeauna prezent si intotdeauna functional pana la rezultatul final
x
x
Puteti manca fara probleme
x
x
100% personalizat
x
Pret ridicat
x

Centrul Medical Clarisse © 2018

Realizat de Infora