Stomatologie Funcțională

Ne angajăm să oferim pacienților noștri îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate. Mai jos sunt enumerate serviciile pe care le oferim in cadrul stomatologiei functionale.

medic stomatolog cu masca pe fata

Avem o echipă de experți în stomatologie funcțională specializați în diverse subramuri: Ocluzologia, se concentrează pe studiul și tratamentul occlusiei (mușcătura) și al tulburărilor asociate. Tratăm și gestionăm afecțiuni precum bruxismul (scrâșnitul dinților), patologia articulației temporo-mandibulare și efectuăm reabilitare orală pentru a restabili funcția și estetica dentară. De asemenea, oferim servicii de chirurgie orală și ortodonție pentru a corecta problemele dentare și ocluzale.

Încrederea se obține foarte greu, în timp, necesită rezultate ce au în spate multe ore de muncă și multă știință dar cea mai importantă este echipa atât de dificil de clădit. Împreună am devenit echipa de succes în timp, am început cu modelarea caracterului fiecărui membru...Încrederea se obține foarte greu, în timp, necesită rezultate ce au în spate multe ore de muncă și multă știință dar cea mai importantă este echipa atât de dificil de clădit. Împreună am devenit echipa de succes în timp, am început cu modelarea caracterului fiecărui membru...